Tilføj ny ressource

Står du for, eller kender du til en ressource, du synes skal være på kortet? Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig eller poster dig direkte i kortet.

to get longitude and latitude find yourself at any map app, right click and fill in the coordinates here. center of our map: latitude: 56.1573840, longitude:10.2007413

udstillingssted

Steder der udstiller visuel kunst, for eks; tegninger, malerier, skulpturer. Søg gennem sub-tags ligesom cafe, galleri, museum, til at spise ned. Husk at visuel kunst kan udstillets alle mulige stede, ligesom butikker og kulturhuse, også.

arbejdsrum

Disse er steder, hvor du kan få dit kreative arbejde gjort. Alt fra åbne værksteder til co-working spaces.

venue

det er steder for udstilling af kunst på scenen, performancekunst, musik, teater mv.

fællesskab

disse er grupper og kollektiver, der mødes omkring en fælles interesse. Find et hold at skateboarde med eller et DJ kollektiv til at spille til dit arrangement.

media

disse er trykte og online magasiner, radiostationer og andre medier. Disse er gode steder at offentliggøre dit eget arbejde og finde interessante ting, der foregår i byen.

læring

Disser er steder, der har fokus på læring. Her kan du finde steder at lære alt fra keramik, til filmproduktion, til svejsning, til fundraising. Nogle kører årelange programmer, og nogle afholder timelange workshops.

events

Her finder du grupper og rum, der laver arrangementer; nogle årlige, nogle månedlige, nogle ugentlige. Dette er et godt sted at finde scener at optræde på og interessante begivenheder at deltage i.

ressource

Disse er steder, der tilbyder ting, du måske har brug for, når du arbejder med kunst og kultur. En gratis møbelbutik, et trykkeri, steder at låne tøj mv.

Visible tags skal være omkring tre, ikke mere end fem. Brug dem så beskrivende som muligt. De kan søges og vises for at hjælpe med at give kontekst og specifik information.

Disse tags vil ikke være synlige nogen steder, men de vil komme frem i søgeresultater. Prøv at begrænse dem til 5.

Fields with star are required.

Bemærk, at ved at trykke på ovenstående knap vil indsendte data blive gennemgået og udelukkende brugt til offentlig visning på denne side. Vær derfor advaret om ikke at dele nogen form for følsomme oplysninger. Giv os venligst besked, hvis du ønsker, at dine data skal slettes eller ændres via info@frontloberne.dk